Sturgeon Bay, Wisconsin

Project:
14,000 square foot facility with offices, commons, classrooms,
therapy areas and production space. The facility had to be durable, fully accessible, cost effective and flexible for future expansion.

Design:
The final facility was constructed of precast concrete for walls and
roof structure. This allowed for fast, economical method of construction which offered maintenance free interior and exterior surfaces and larger
unobstructed spaces. The wall panels along the production side can be removed and reinstalled to expand the building. The entrance for both staff, the public and clients was placed in one location so that there was no
feeling segregation on the part of the clients. A control desk was placed
at the entrance where the functions of the facility split.